Webshop / Produkter

Viser 33–40 af 40 resultater

 • TOTAL STRENGHT SERUM

  998DKK
  Total Strength serum fra PCA SKIN løfter, stammer og udglatter aldrende hud med kraftfulde orologi replica italia peptider og vækstfaktor. Tilfører volumen og mindsker porerne, holder på fugten i huden . Særligt velegnet til den grove/aldrende hud, som f.eks ikke tåler Retinol og har brug for meget fugt.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA Skin – Perfecting Neck And Dècolletè

  898DKK
  Midlertidigt udsolgt - Kan erstattes med Glow Sleeping Mask fra Fusion   Perfecting Neck & Dècolletè er udviklet specielt til hals og bryst, hvor hudlaget typisk er tyndt og sensitivt. Den strammer og løfter løs og hængende hud, samtidig med at reducerer fine linjer og rødme. Et højt indhold af bla. niacinamide giver flot ensartet hudfarve. Giver en langtidsholdbar fugtgivende effekt uden at fedte. Et super produkt, hvor markante resultater ses allerede efter 1-5 ugers behandling!! Kan med STOR fordel også anvendes i ansigtet til de fleste hudtyper.
  Læs mereVis
 • ACNE GEL

  750DKK
  Midlertidigt udsolgt - Kan erstattes af Super Salicylic Fluid fra Ekseption. Samme effekt, mindre udtørrende. Et produkt fra PCA SKIN som effektivt fjerner eksisterende og fremtidige akne-pletter med en hurtigvirkende 2% salicylsyrebehandling viq OmniSome leveringssystem. De sammensatte ingredienser hjælper med at reducere overskydende olieproduktion og forekomsten af ​​uønsket misfarvning. Kan bruges i hele ansigtet på fedtet, akneramt eller kombineret hud samt som en pletbehandling ved lejlighedsvise udbrud på alle hudtyper.
  Læs mereVis
 • PCA Skin – Hydrating Serum

  998DKK
  Kan ersattes af Probiotic serum fra Ekseption. Særdeles god fugtserum til sensitiv og tør hud. Hydrating serum nærer tør og normal hud med sin lette konsistens, der hurtigt trænger helt ind i huden. Formlen øger hudens evne til at tiltrække og fastholde fugt. Efterlader huden frisk og hydreret. Særdeles velegnet til den unge/og eller normale til let tørre hud. Særdeles god til den eksem-præget hud, som mangler fugt og ikke tåler mange produkt typer. Anvendes morgen og aften efter rens og inden fugtighedscreme. Der bør bruges en god solfaktor ovenpå om dagen. Gerne Sheer teint spf 45.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA Skin – Anti redness serum

  750DKK
  Kan erstattes med Skin Relief Fluid fra Ekseption. Lige så effektiv serum, mere prisvenlig.  Avanceret serum, super effektiv til behandling af hudrødme i forbindelse med sensitiv hud, irriteret hud og Rosacea. Reducerer/sammentrækker micro blodkar yderst i huden, som deraf fjerner eller orologi replica italia mindsker hudrødme. Kan bruges af alle hudtyper.
  Tilføj til kurvVis
 • PIGMENT GEL® HQ FREE

  998DKK
  Kan erstattes med Melo Droops fra Fusion. Super effektiv antipigment-serum til god pris. Denne serum fra PCA SKIN er ideel til at reducere/fjerne pigmentforandringer, misfarvninger, solskader og ujævn hudtone. Passer fint til alle hudtyper, også den sensitive.
  Tilføj til kurvVis
 • Weightless Protection SPF 45

  498DKK
  Midlertidigt udsolgt - Kan erstattes med All-Day Shield spf 50 fra Ekseption   Denne lækre vægtløse UVA/UVB beskyttelse er virkelig behagelig at have på huden. Den forsvinder helt ind i huden efter påsmøring. Den virker fjer let og fedter ikke! Særdeles velegnet til problemhud som f.eks akne og Rosacea, eller til dem, som ikke bryder om fedtet film på huden, som mange traditionelle solcremer efterlader.
  Læs mereVis
 • Sheer tint broad spectrum spf 45

  570DKK
  Kan erstattes med All-Day Shield spf 50 fra Ekseption Denne lette solbeskyttelse har en farvetone som matcher de fleste hudfarver. Den er velegnet til brug i forbindelse med svømning eller anden udendørs fysisk aktivitet. Kan også bruges alene som fugtighedscreme eller under makeup til hverdag. Den er testet til at holde 80 min. i vand. Giver en særdeles flot hudtone, meget lækkert specielt i det varme klima, hvor huden ellers kan se opblussende og fedtet ud.
  Tilføj til kurvVis