Loading...

(alle kunder fra klinikken får 15% rabat. Ring evt for rabatkode)
565 Kr
Sheer tint broad spectrum spf 45
Denne lette solbeskyttelse har en farvetone som matcher de fleste hudfarver. Den er velegnet til brug i forbindelse med svømning eller anden udendørs fysisk aktivitet. Kan også  bruges alene som fugtighedscreme eller under makeup til hverdag. Den er testet til at holde 80 min. i vand. Giver en særdeles flot hudtone, meget lækkert specielt i det varme klima, hvor huden ellers kan se opblussende og fedtet ud.

299 Kr
Creamy cleanser

Creamy cleanser er en  fugtgivende vask, som blidt fjerner skidt og makeup uden at trække fugten ud af tør og sensitiv hud. Den efterlader huden blød, ren og frisk. 995 Kr
Hyaluronic acid boosting serum.

Den avanceret Hyaluronic Acid (HA) Booster serum får huden til at fremstå mere fyldig og stram. Formlen giver dyb og langtidsholdbar hydrering af huden på 3 niveauer: på overfladen, dybere i huden og ved at øge hudens egen produktion af Hyaluronsyre. Egnet til de fleste hudtyper og især dem der ønsker forebyggelse og reduktion af rynker. Anbefales efter især fraktioneret laserbehandling.825 Kr
Total strength serum.

Total Strength serum løfter, stammer og udglatter aldrende hud med kraftfulde orologi replica italia peptider og vækstfaktor. Tilfører volumen og mindsker porerne, holder på fugten i huden . Særligt velegnet til den grove/aldrende hud, som f.eks ikke tåler Retinol og har brug for meget fugt.


375 Kr
Weightless Protection SPF 45
Denne meget lækre vægt-løse UVA/UVB beskyttelse er virkelig behagelig at have på huden. Den  forsvinder helt ind i huden efter påsmøring. Den virker fjer let og fedter ikke! Særdeles velegnet til problemhud som f.eks akne og Rosacea, eller til dem, som ikke bryder om fedtet film på huden, som mange traditionelle solcremer efterlader. 

725 Kr
Perfecting neck and décolleté
Perfecting Neck & Dècolletè er udviklet specielt til hals og bryst, hvor hudlaget typisk er tyndt og sensitivt. Den strammer og løfter løs og hængende hud, samtidig med, at de reducerer fine linjer og rødme. Giver en langtidsholdbar fugtgivende effekt uden at fedte. Et super produkt, hvor markante resultater ses allerede efter 1-5 ugers behandling!! Kan med STOR fordel også anvendes i ansigtet til de fleste hudtyper.


595 Kr
EyeXcellence
Denne fantastiske øjencreme formindsker mørke rander og hævelse, samtidig med, at den forebygger og reducerer fine linjer omkring øjnene. En af de mest populære øjen cremer, som tåles af langt de fleste. For dem der har meget sarte øjne omgivelser eller ønsker effekten fra gele baseret creme, anbefaler vi Ideal eye gel complex.

565 Kr
Acne Gel
Akne gel mindsker eller fjerner eksisterende  akne udbrud (bumser) og forebygger fremtidige udbrud. En unik botanisk blanding hjælper med at kontrollere hudens fedt produktion. Forebygger herved ar og misfarvninger på huden i forbindelse med udbrud. Perfekt til spot behandling på bumser/akne.

725 Kr
Hydrating Serum
Hydrating serum nærer tør og normal hud med sin lette  konsistens, der hurtigt trænger helt ind i huden. Formlen øger hudens evne til at tiltrække og fastholde fugt. Efterlader huden frisk og hydreret. Særdeles velegnet til den unge/og eller normale til let tørre hud, eller til den eksem-præget hud, som mangler fugt og ikke tåler mange produkt typer.


825 Kr
Retinol med genopbyggede complex

Denne fantastiske serum forebygger og replica orologi di lusso forbedrer effektivt tidlige tegn på aldring, som f.eks fine linjer, rynker og ujævn hudtone. Kan bruges af de fleste hudtyper. Avanceret complex af Retinol.

DENNE SERUM ER MIDLERTIDIG UDSOLGT I DK.


825 Kr
A & C Synergy Serum
A&C Synergy mindsker porerne og fremmer en klar hudtone. Reducerer fedt produktionen og giver en klar mat hudtone, der holder hele dagen. Særdeles god til den let fedtet hud med bumser og misfarvninger. Kan også bruges af den modne, grove og solskadet hud, der har lidt tendens til at fedte.

498 Kr
Pigment rensebar
Meget effektiv sæbe rensebar til hud med pigmentforandringer og solskader eller misfarvet irritationer.  Kan bruges på hele kroppen, hver morgen og aften. Rækker meget langt.


498 Kr
Blemish control bar
Denne langtrækkende sæbe rensebar er designet til effektivt at kontrollere fedt produktionen i huden, samt at formindske/fjerne akne/bumse udbrud. Dybderenser og efterlader huden langt mere glat og forebygger ar og tilstoppet porer. Kan anvendes på hele kroppen. Et "must have" til en problematisk og uren hud. Kan også bruges periodevis til den modne hud med grove porer og tendens til fedtet områder.


Adresse :


Taastrup Hovedgade 40B, 2630 Taastrup

Google Maps