Webshop / Produkter

Viser 1–16 af 29 resultater

 • Age-less cocoon

  429DKK
  Ultra nærende creme med hyaluronsyre, 3 peptider ogpolyhydroxysyrer. Den egenskaber forhindrer ældning, reducerer rynker og opstrammer slap hud. Derudover indeholder den DNA protection peptide, der beskytter mod og genopbygger vores kollagen. Anvendes morgen og aften.
  Tilføj til kurvVis
 • Ekseption – Black powder detox & peel

  569DKK
  Pulvere er den mest hudvenlige formulering, da de er 100 % konserveringsmidler og kemikaliefri. De er højkoncentrerede uden vand som andre renseprodukter. Der kræves en meget lille mængde til hver brug. En flaske pulverrens svare til cirka 10 flasker konventionelt renseprodukt. Det er en meget økonomisk og miljøvenlig løsning til at reducere CO2-fodaftrykket i transport- og plastaffald.  
  Tilføj til kurvVis
 • Ekseption Retin-oil booster

  409DKK
  30 ML / 1 FL.OZ.E Eksklusiv hudforyngende og anti-rynke booster serum. Koncentreret Retinol (0,3%) og vitamin E (1%) som giver en unik pudderagtig følelse på huden. Produktet kan påføres efter peeling og især Retin-oil peeling i stedet for reparationscreme, for at øge eksfolieringen. Den kan også bruges som et anti-rynke produkt om natten. Formlen giver en ekstrem komfort under og efter påføring med en unik følelse på huden. Retin-oil behandling er ideel til rynker og solskadet hud. Retinolen er stabiliseret i denne serum, så den arbejde i den mest aktive form. Behandlingen mindsker forekomsten af ​​fine linjer, rynker og misfarvning på huden, mens den minimerer udbrud af bumser/urenheder og forekomsten af tilstoppet ​​porer. Denne særlige Retinol serum er fremstillet, så de almindeligt forekommende bivirkninger ved retinol produkter (rødme, irritation og tør hud) ikke forekommer. Bruges hver aften efter rens og under creme. Om vinteren kan produktet også anvendes om dagen.
  Tilføj til kurvVis
 • Hydration sparkle

  459DKK
  Ultra let og forfriskende , der frigiver en høj mængde fugtighed i de dybe hudlag. Den indeholder mælkesyre, hyaluronsyre og natriumlactat. En lækker 24 timers anti-age creme. Kan bruges af alle hudtyper. Anvendes 1-2 gange dagligt efter rens og serum.    
  Tilføj til kurvVis
 • Micellar water cleanse & peel

  239DKK
  Micellar water cleanse & peel Micellar vand til kombineret og normale hudtyper. Bruges til rens af huden og fjerne make-up og urenheder. Med en pH 4,5 er den er baseret på  gluconolacton og natriumlactat for at aktivere hudfornyelsen. Bruges morgen og aften på et stykke vat. Ikke nødvendigt at skylle ekstra med vand, når der er renset grundigt med produktet på en vatrondel. Lad den tørre ind i huden, inden der påføres den rette serum og creme.  
  Tilføj til kurvVis
 • Mixlab hyaluronic NIACIN

  419DKK
  Mixlab hyaluronic NIACIN  En aktiv serum som fugter og booster kollagenen med 2% af XS hyaluronsyre og 5% af niacinamid. Vitamin B3 er essentiel for protein, kulhydrat og fedtstofskiftet. Niacinamid er en forløber i syntesen for pyridincenzymerne NAD og NADP som er involveret i cellestofskiftet og som har en nøglerolle i produktionen af energi.
  Tilføj til kurvVis
 • Mixlab hyaluronic PEPTIDES

  449DKK
  En aktiv serum der reducerer rynker, løfter huden og booster kollagen med 2% XS hyaluronsyre og 5% peptider. Tripeptid-1 bruges f.eks til at stimulere stamcellevæksten.  Forskellige funktionelle celler (bla fibroblaster) udvindes fra stamceller. Hexapeptid-12 har en positiv effekt på elastinproduktionen. Dens egenskaber er baseret på lavmolekylær hyaluronsyre, der giver en fløjlsagtig og ikke-klæbende følelse på huden. Serummet føles rigt og nærende på trods af den er oliefri. Et perfekt valg til stort set alle hudtyper. Serum smøres på nyrenset hud morgen og aften. Når den er trængt ned i huden, påsmøres en passende creme. Om dagen anbefaler vi at afslutte med god solcreme.
  Tilføj til kurvVis
 • Mixlab hyaluronic TRX

  389DKK
  Mixlab hyaluronic TRX En aktiv serum som gør huden lyserer, reducerer pigmentering og mørke pletter med 2% af XS hyaluronsyre og 3% af tranexasyre. Traditionelt giver tranexasyre en magtfuld og specifik anti-inflammatorisk handling, som hæmmer tyrosinasesyntesen i melanocytter til keratinocytter i epidermis.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA skin Apress hydrating balm

  570DKK
  En beroligende fugtighedscreme, der fugter og samtidig minimerer udseendet af fine linjer og rynker. Let og ikke-fedtende. Cremen har en struktur, der genopbygger tør og aldrende hud. Forbedrer kollagen indholdet i huden, en særdeles god anti-age creme til den modne eller tørre hud. Antioxidanter giver yderligere hudbeskyttelse/forebyggelse mod aldring af huden. Bruges morgen og aften efter rens og serum. Om dagen bruges en solfaktor udenpå.
  Tilføj til kurvVis
 • Probiotic-T ultraserum

  429DKK
  Rig natserum til behandling af tør og hyper sensibel hud. Huden styrkes af det  biologisk forsvar og den forbedres. Det ses ved at hudens udstråling genskabes og strukturen udglattes.
  Tilføj til kurvVis
 • Salicylic powder cleanse & peel

  429DKK
  50 G/ 1,8 OZ.E Skum rensepudder til ansigtet er en ting du bør prøve af mange grunde. Udover sin fremragende økologiske profil, er den fri for konserveringsmidler, sulfat og PEG Den plejer den din hud som ingen anden ansigtsrens. Pulveret forvandles til et rigt og cremet skum i dine våde hænder. Den tilbyder fremragende rensning og eksfoliering og efterlader huden blød som silke. Denne unikke skum rensepudder er meget egnet til fedtede og kombinerede hudtyper, der trods sin effektivitet efterlader huden fuldstændig i balance. Renseproduktet har en botanisk-baseret lysnende eksfolierende effekt uden skrappe ingredienser. Den er beriget med salicylsyre. Renser, lysner og jævner hudtonen uden kemiske slibemidler. Naturlige papaya- og ananasenzymer fjerner tørre, matte overfladeceller og toksiner og efterlader huden blød og glat med en smuk teint. Det forbedrer indtrængning af andre behandlingsprodukter (gerne Mixlab serum og cremer) på grund af fjernelse af døde overfladeceller. Anvendes morgen og aften inden brug af serum og creme. En ganske lille mængde kommes i håndfladen. Varmt vand blandes i, og den dejligt skummende rens påføres huden i cirklende bevægelser. Afvaskes med varmt vand, huden duppes tør og der påsmøres vanlig serum og derefter creme.
  Tilføj til kurvVis
 • Ultim-eyes cream

  379DKK
  Nærende øjencreme der reducerer rynker, øjenposer og mørke rande. Den indeholder lactobionsyre, aminosyrer og ATP.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA Skin – Body Therapy

  750DKK
  Denne fantastiske fugtighedslotion til kroppen holder huden hydreret i lang tid. Udglatter og fugter effektivt selv meget grov og tør hud! Mindsker aldringstegn. Særligt aktiv pga blandt andet 12% lactic acid. Kun til kroppen. Virkelig god til særlige problemområder som albuer, hæle, hænder og bagside af overarme.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA Skin – PORE MINIMIZER SKIN MATTIFYING GEL

  750DKK
  Denne avancerede gel påføres efter serum (eller som serum) to gange dagligt. Indeholder bla barkekstrakt, en blanding af syrer og niacinamid, som mindsker fedtproduktion og giver glansfri hud hele dagen. Minimer udseendet af porer, reducerer porer størrelsen. Mange er glade for denne som afsluttende "creme" om dagen efter serum og under solfaktor. Giver en langvarig ensartet og ikke-fedtende overflade på huden. Spf 45 Sheer teint overpå, giver en fantastisk flot hud, erstattes ofte med makeup.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA Skin – ExLinea peptide smoothing serum

  995DKK
  Denne serum bruges til behandling af aldrende hud. Den minimerer udseendet af ekspressionslinjer, de rynker som opstår på grund af gentagne bevægelser af ansigtsmusklerne.  Fugter, glatter og strammer. Styrker aldrende hud.
  Tilføj til kurvVis
 • PCA Skin – Silkcoat ® Balm

  570DKK
  Lindre, forynger og beskytter selv meget tør, sart og aldrende hud. Særdeles god i koldt og blæsende klima. Kan også med fordel anvendes til behandling af bla tørre sprukne læber og tørre hænder. Tåles af alle og efterlader huden silkeblød uden at fedte.
  Tilføj til kurvVis