Webshop / Produkter

Viser alle 6 resultater

 • hånd desinfektion

  49DKK
  Hånd og hud desinfektion. Skum som lægger en beskyttende hinde. Mild og hudvenlig.
  Tilføj til kurvVis
 • Gavekort

  Bestil gavekortet, som vil glæde enhver kvinde og mand. Du kan selv vælge beløb, vi sender flot gaveæske med gavekort. Gavekortet kan bruges til både behandlinger og produkter, og det er gyldigt et år fra udstedelse dato.
  Indtast prisVis
 • Silkcoat ® Balm

  475DKK
  Lindre, forynger og beskytter selv meget tør, sart og aldrende hud. Særdeles god i koldt og blæsende klima. Kan også med fordel anvendes til behandling af bla tørre sprukne læber og tørre hænder. Tåles af alle og efterlader huden silkeblød uden at fedte.
  Tilføj til kurvVis
 • Clearskin

  475DKK
  Clearskin er en meget effektiv let fugtcreme, der regulerer hudens egen fedt produktion og reducerer rødme, irritation og akne udbrud (bumser) Uundværlig til dem med uren hud!! Kan med stor fordel anvendes til irritations-knopper efter f.eks barbering. En af de bedste cremer til den unge hud med begyndende akne (bumser) Kan bruges som spot behandling af udbrud.
  Tilføj til kurvVis
 • Rebalance

  475DKK
  Denne lette creme absorberes meget nemt og fugter alle hudtyper. Den hjælper huden med at finde dens naturlige fugtbalance, mens den beroligere og lindre sart, rød og irriteret hud. Særligt velegnet efter laserbehandlinger og peelinger, samt til dem, der slet ikke ønsker en fugtig/fedtet fornemmelse på huden efter brug af cremer. Ideel til Rosacea sammen med Blemish control rensebar og anti-redness serum.
  Tilføj til kurvVis
 • Perfecting Neck And Dècolletè

  725DKK
  Perfecting Neck & Dècolletè er udviklet specielt til hals og bryst, hvor hudlaget typisk er tyndt og sensitivt. Den strammer og løfter løs og hængende hud, samtidig med, at de reducerer fine linjer og rødme. Giver en langtidsholdbar fugtgivende effekt uden at fedte. Et super produkt, hvor markante resultater ses allerede efter 1-5 ugers behandling!! Kan med STOR fordel også anvendes i ansigtet til de fleste hudtyper.
  Tilføj til kurvVis