Webshop / Produkter

Viser 1–16 af 40 resultater

 • AGE LESS COCOON CREAM

  455DKK
  Ultra nærende creme fra EKSEPTION med hyaluronsyre, 3 peptider ogpolyhydroxysyrer. Dens egenskaber forhindrer ældning, reducerer rynker og opstrammer slap hud. Derudover indeholder den DNA protection peptide, der beskytter mod og genopbygger vores kollagen.
  Tilføj til kurvVis
 • APRESS HYDRATING BALM

  570DKK
  En beroligende fugtighedscreme fra PCA SKIN, der fugter og samtidig minimerer udseendet af fine linjer og rynker. Let og ikke-fedtende. Cremen har en struktur, der genopbygger tør og aldrende hud. Forbedrer kollagen indholdet i huden, en særdeles god anti-age creme til den modne eller tørre hud. Antioxidanter giver yderligere hudbeskyttelse/forebyggelse mod aldring af huden. 1.7 0z/48g.
  Tilføj til kurvVis
 • BETA MASK

  120DKK
  1 STK Beta-glucan er et polysaccharid sammensat af flere sukkermolekyler forbundet med hinanden. Det kan bestå af forgrenede eller uforgrenede kæder, der polymeriseres af en kemisk kombination, det er en kraftig immunstimulerende forbindelse, der kan findes i cellevæggene hos alger, svampe, gær og planter. Der er mange fordele ved Beta-glucan stilladsmaske,såsom: Kølende, beroligende, nærende, helbredende NeoGenesis Beta Mask er meget effektiv til behandling af brændemærker og ar, solskadet eller betændt hud. Den har evnen til at efterlade huden til at se rolig, klarere og hydreret ud. Flere påføringer vil resultere i rynkereduktion på grund af dets effektivitet til at stimulere kollagen og elastin. Til behandling af: - Tør hud. - Dehydrering. - Følsom, hævet hud. Efterbehandling ved PRP, Mesoterapi, Botox og Dermal fillers. Det kan også påføres efter laser, microneedling, nano mesoterapi, dermabrasion og kan placeres under LED-enheder.
  Tilføj til kurvVis
 • Tilbud

  BLACK POWDER CLEANSE & PEEL

  659DKK 330DKK
  OBS TILBUD LIGE NU SÅ LÆNGE LAGER HAVES 🙂 Super effektiv og blid rens og scrub fra EKSEPTION. - Eksfolierer blidt huden. - Fjerner døde celler og urenheder. - Reducerer hudpigmentering og oplyser hudtonen. - Forbedrer hudens blødhed og tekstur. - Renser huden. Alt dette uden at gå på kompromis med effekten. Pulvere er det mest hudvenlige produkt, da det er 100 % konserveringsmidler og kemikaliefri. Det er højkoncentreret uden vand, som i andre renseprodukter. Der kræves en meget lille mængde til hver brug. En flaske pulverrens svare til cirka 10 flasker konventionelt renseprodukt. Det er en meget økonomisk og miljøvenlig løsning til at reducere CO2-fodaftrykket i transport- og plastaffald.  
  Tilføj til kurvVis
 • CICA POST-CARE

  510DKK
  Cica post-care creme fra FUSION MESO er formuleret til at behandle følsom og beskadiget hud. Dens formulering er baseret på kraftfulde ingredienser, der beroliger huden med det samme og arbejder på at reparere vævsskader. Titreret ekstrakt af Centella asiatica, bedre kendt som CICA eller tigergræs, er en højrenset sammensætning af nogle af de mest kraftfulde molekyler, der findes i denne plante. CICA arbejder på at reparere beskadiget hud hurtigere og genoprette hudens integritet ved at booste de vitale proteiner i dermis og ved at tilbyde en beroligende effekt.
  Tilføj til kurvVis
 • EYE SORBET

  375DKK
  En ultraforfriskende øjencreme formuleret med aktive ingredienser afledt af æstetisk medicin til visuelt at slette rynker inden for et minut. Den indeholder et særligt foryngende kompleks, der har en lignende sammensætning som placenta, hvilket gør den rig på vækstfaktorer, folinsyre og acetylglutamin. Denne øjencreme fungerer som en global anti-age-løsning, der giver flere effekter: hudreparation, stimulering af cellevækst, reduktion af rynker, opstramning af huden og en langsigtet fugtgivende effekt. Ud over at reducere fine linjer og rynker vil det forbedre cirkulationen af ​​øjenkonturområdet, forbedre mørke øjencirkler, reducere væskeophobning og øjenfedtposer.
  Tilføj til kurvVis
 • HA DEEP FILLER

  395DKK
  Et produkt skabt specielt til at forlænge resultaterne af injektioner med hyaluronsyrefyldstof. Formlen indeholder tværbundet hyaluronsyre, svarende til den, læger injicerer, for at genskabe hudens volumen og udfylde rynker. Formuleringen er let og silkeagtig med en langvarig efterfølelse. Den inkorporerer soft-focus-teknologi for at reducere forekomsten af ​​rynker og for at lysne og jævne hudtonen. Duften er frisk og energigivende, sammensat af en blanding af citrusfrugter.
  Tilføj til kurvVis
 • HYDRATION SPARKLE CREAM

  450DKK
  Ultra let og forfriskende creme fra EKSEPTION der frigiver en høj mængde fugtighed i de dybe hudlag. Den indeholder mælkesyre, hyaluronsyre og natriumlactat. En lækker 24 timers anti-age creme. Kan bruges af alle hudtyper. Anvendes 1-2 gange dagligt efter rens og serum.    
  Tilføj til kurvVis
 • MELA DROPS

  410DKK
  Oplev den ultimative hudoplysende løsning fra FUSION MESO med vores kraftfulde hudplejeserum. Formuleret med en potent blanding af glycolsyre, niacinamid, tranexaminsyre, hexyl-resorcinol, vitamin E og squalane, er dette serum designet til at lysne og udjævne hudtonen, samtidig med at det giver intens fugt og næring. Denne serum er perfekt til alle, der ønsker at lysne og udjævne deres hudtone, uanset om du har at gøre med mørke pletter, acne-ar eller bare ønsker en mere strålende teint. Ved regelmæssig brug vil du bemærke en synlig forbedring af hudens udseende, hvilket efterlader huden med en mere ungdommelig og lysende glød.
  Tilføj til kurvVis
 • MESO LIFT CREAM

  535DKK
  En unik creme fra FUSION MESO formuleret med mesoterapi og dermal filler aktive ingredienser for at opnå en effektiv reduktion af slap hud og rynker. Meso Lift er designet til at omdefinere ansigtets konturer og give det et mere ungdommeligt og fast udseende. Det er en potent ultra-liftende creme formuleret med aktive ingredienser afledt af æstetisk medicin for en komplet anti-age effekt.
  Tilføj til kurvVis
 • MICELLAR WATER CLEANSE & PEEL

  265DKK
  Micellar vand fra EKSEPTION til kombineret og normale hudtyper. Bruges til rens af huden og fjerne make-up og urenheder. Med en pH 4,5 er den er baseret på  gluconolacton og natriumlactat for at aktivere hudfornyelsen.  
  Tilføj til kurvVis
 • MIXLAB HYALURONIC B5

  419DKK
  En aktiv serum til øjeblikkelig at reducere rødme og betændelse med 2 % XS hyaluronsyre, 5% panthenol og naturlige ekstrakter. Denne serum kan bruges til behandling mod rødme enten alene eller blandes med andet serum i Mixlab for at skabe et unikt og personligt produkt. Formuleringen er hud- og miljøvenlige. Alle ingredienser i produktet er udstedt fra vedvarende kilder, og produktet er pakket i en enkel 75 ml flaske for at reducere spild. Dette er økologisk og ansvarlig hudpleje, der ikke går på kompromis med resultatet og har en høj respekt for miljøet
  Tilføj til kurvVis
 • MIXLAB HYALURONIC NIACIN

  419DKK
    En aktiv serum fra MIXLAB som fugter og booster kollagenen med 2% af XS hyaluronsyre og 5% af niacinamid. Vitamin B3 er essentiel for protein, kulhydrat og fedtstofskiftet. Niacinamid er en forløber i syntesen for pyridincenzymerne NAD og NADP som er involveret i cellestofskiftet og som har en nøglerolle i produktionen af energi.
  Tilføj til kurvVis
 • MIXLAB HYALURONIC PEPTIDES

  449DKK
  En aktiv serum fra MIXLAB der reducerer rynker, løfter huden og booster kollagen med 2% XS hyaluronsyre og 5% peptider. Tripeptid-1 bruges f.eks til at stimulere stamcellevæksten.  Forskellige funktionelle celler (bla fibroblaster) udvindes fra stamceller. Hexapeptid-12 har en positiv effekt på elastinproduktionen. Dens egenskaber er baseret på lavmolekylær hyaluronsyre, der giver en fløjlsagtig og ikke-klæbende følelse på huden. Serummet føles rigt og nærende på trods af den er oliefri. Et perfekt valg til stort set alle hudtyper. Serum smøres på nyrenset hud morgen og aften. Når den er trængt ned i huden, påsmøres en passende creme. Om dagen anbefaler vi at afslutte med god solcreme.
  Tilføj til kurvVis
 • MIXLAB HYALURONIC TRX

  389DKK
  En aktiv serum fra MIXLAB som gør huden lyserer, reducerer pigmentering og mørke pletter med 2% af XS hyaluronsyre og 3% af tranexasyre. Traditionelt giver tranexasyre en magtfuld og specifik anti-inflammatorisk handling, som hæmmer tyrosinasesyntesen i melanocytter til keratinocytter i epidermis.
  Tilføj til kurvVis
 • PROBIO-T ULTRASERUM

  380DKK

  Rig og intensiv fugtgivende natserum fra EKSEPTION velegnet til tør og følsom hud med et kompleks af probiotika og lav molekylvægt hyaluronsyre.

  Den lavmolekylær hyaluronsyre i serummet fugter intensivt. Serummen bruges til at regulere hudens økoflora og styrke den biologiske beskyttelse samt genoprette hudens barriere. Grundet det naturlige præ/probiotika (GOS og FOS) i serummet forbedres hudens samlede udseende, øger glans og reducerer følsomhed og tørhed hud.

  Tilføj til kurvVis