Permanent hår reduktion med laser

Carefull skincare kan med stolthed tilbyde permanent hår reduktion med en af de absolut bedste lasere på markedet. Effekten er så stor, som den kan blive, og kedelige bivirkninger har vi heldigvis ingen erfaring med. Vores sygeplejersker er veluddannet, og sikrer dig en god oplevelse hele vejen igennem forløbet.

FORDELE VED PERMANENT HÅR REDUKTION:

  • Der er lang tid mellem hver behandling (6 til 12 uger)
  • Du har lange hårfri perioder mellem hver behandling, og der må barberes mellem hver behandling
  • Behandlingen forebygger indgroet hår
  • Huden bliver ofte flottere med en mere glat og ensartet overflade efter behandlingerne. (øger bl.a. indholdet af collagen i huden)
  • Behandlingen er meget skånsom for huden
  • Du kan gå tilbage til vanlige gøremål efter behandlingen
  • Behandlingen kan nemt kombineres med andre laserbehandlinger f.eks. karsprængninger, solskadet hud, aldersforandringer, uren hud, ar, bumser eller Botox, Azzalure, Belotero og Restylane

Som en positiv bivirkning, får langt de fleste kunder en flottere hud samtidig med hårfjerningen. Dette skyldes bl.a. en forøget produktion af collagen i huden samt en reduktion af eventuelle misfarvninger og let uren hud.

HVORDAN VIRKER PERMANENT HÅR REDUKTION?

Til permanent hår reduktion anvender Carefull Skincare en veldokumenteret metode, I2PL Ellipselaser. Denne særlige laser har ry for at være en af de bedste og mest sikre på markedet. Ellipsesystemet I2PL er det nogle kalder en videreudvikling af laseren.
Ved hjælp af lys i særlige bølgelængder, er det muligt for denne laser at ødelægge hårsækkene UDEN at skade huden. Det mørke farvestof i håret (melanin) optager varmen fra lyset, og hårsækken opvarmes til 70 grader et millisekund.
Et specielt udviklet kølingssystem sikrer, at denne type af permanent hår reduktion ikke mærkes voldsomt på huden, og i forhold til mange andre typer af lasere, er denne metode yderst skånsom og samtidig meget effektiv.

KAN DET KALDES PERMANENT HÅRFJERNING?

Gennem de senere år, har der været meget debat om, hvilke typer af hårfjerningsmetoder, der kan kaldes permanent hår fjerning. Der er ingen tvivl om, at langt de fleste der er egnet til behandling (mennesker med mørke hår og forholdsvis lys hud) vil være permanent hårfri efter et antal behandlinger. Ved behandling af mænd, og især yngre mænd, ved vi, at de har en forholdsvis høj produktion af det mandlige kønshormon højt oppe i alderen. Det kan derfor være nødvendigt for denne gruppe, at få nogle opfølgende behandlinger i årene efter. Hormoner er netop noget af det eneste, der kan genskabe nye hårsække. Nogle kvinder kan også (uden at være syge) have et højt indhold af mandligt kønshormon, eller på anden vis have en syg eller skæv hormonbalance. Er dette tilfældet, kan vi selvfølgelig ikke garantere, at behandlingen er permanent. Vi ved dog, at uanset hormonforstyrrelser eller ej, så vil denne type laserbehandling være den mest effektive behandling for uønsket hårvækst.
Ovenstående taget i betragtning, kan du forvente en reduktion af dine hår på ca 80%.

HVEM KAN HAVE GLÆDE AF PERMANENT HÅR REDUKTION?

Mænd og kvinder med mørke hår og lys til let brun hud har bedst effekt af permanent hår reduktion. Der findes specielle farvestoffer på markedet, så både røde, grå og lyse hår kan indfarves helt ned i roden, og behandlingen kan derefter have en vis effekt. Hos Carefull Skincare anbefaler vi dog stadig ikke denne metode, da den efter vores mening endnu ikke er effektiv nok set i forhold til omkostningerne (priser, tidsforbrug m.m) Som en positiv bivirkning, får langt de fleste kunder en flottere hud samtidig med hårfjerningen. Dette skyldes bl.a. en forøget produktion af collagen i huden, samt en reduktion af eventuelle misfarvninger og let uren hud.

HVILKE TING SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ INDEN BEHANDLING?

Du må ikke have været i sol eller solarium 3-4 uger inden behandling med permanent hår reduktion. Du må ikke anvende selvbruner en uger før behandling, da huden ikke må være brun. Hårene skal være mindst et par millimeter på behandlingstidspunktet. Du må gerne barbere dig et par dage før behandling, men du må ikke bruge pincet eller vox nogle uger før.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

Hårene barberes væk hvis de er for lange til behandling. Derefter påsmøres et tyndt lag ultralydsgelè på huden, og laseren sættes på. Laseren udsender et kraftigt pulserende energilys efterfulgt af nogen varme. Efter behandling af det ønskede område vaskes huden af, og der påsmøres et tyndt lag speciel creme. Du kan gå direkte tilbage til vanlige gøremål. HUSK du ikke må få sol på det behandlet område 3-4 uger efter behandling.

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

Nogle vil mene, at behandlingen gør lidt ondt, andre ikke. Det føles som et lille elastik-slask på huden efterfulgt af varme. Dette mærkes dog kun meget kortvarigt, et millisekund. Visse områder på kroppen gør slet ikke ondt, mens andre steder, f.eks intimområdet, kan være mere følsomt. Vi oplever aldrig smerte, som en grund til ikke at fortsætte behandlingsforløbet.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DU HAVE?

Med vores særlig gode laser, Ellipse I2PL, er vi helt nede på 3-6 behandlinger i gennemsnit. Det er desværre ikke til at sige på forhånd, hvor mange behandlinger du skal have. Mennesker er forskellige, hårfarve, hårtykkelse, hormonproduktion og mange andre faktorer spiller ind for effektiviteten, og de er forskellige for hvert eneste menneske.

HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLING?

Du kan gå direkte tilbage til vanlige gøremål efter endt behandling. Huden kan føles lidt varm med en let svie, som havde den fået for meget sol. Mange mærker slet intet få timer efter behandling. Hvis huden er rød efterfølgende, kan det skyldes, at dine hår har været for lange, og at vi derfor har været nødt til at barbere dig på tør hud. Dette er helt uskadeligt, og rødmen fortager sig som regel efter en dag eller to. Du må IKKE være i sol eller solarium 3-4 uger efter behandling, og du må ikke hive dine hår ud med pincet eller voks, før de har løsnet sig, typisk efter 2-3 uger.

ER DET FARLIGT AF FÅ PERMANENT HÅR REDUKTION OG ER DER BIVIRKNINGER?

Nej, det er ikke farligt at få foretaget permanent hår reduktion med laser. Energien fra laseren bevæger sig kun ganske få millimeter ned i huden og opvarmer hårsækkene. Der er kun ganske få og sjældent alvorlige bivirkninger ved denne behandlingsform. Huden kan blive rød, og du kan opleve en let svie få timer til enkelte dage efter behandling. Kraftigere bivirkninger ses sjældent ved denne behandlingstype, hvis de forekommer, ved alt for kraftig behandling vil det dreje sig om overfladiske forbrændinger. Det vil vise sig som noget længer varende rødme og hævelse, mere sjældent overfladiske blærer i huden eller øget pigmentering.

ER DET NØDVENDIGT MED EN KONSULTATION FØR BEHANDLING?

Hos Carefull Skincare kan du altid bede om en gratis konsultation. Ifølge den nye lovgivning i vores branche, skal du være set på senest to dage før f.eks behandling med Botox og filler. Ved andre behandlingstyper, er det muligt, at du kan få behandlinger samme dag, som du har fået konsultation. Dette sikrer dig en grundig information og en tilstrækkelig betænkningstid.

Husk at du altid er velkommen på klinikken til en gratis konsultation.