Laserbehandling af karsprængninger, diffus rødme, hudrødme og sprængte blodkar

Sprængte blodkar og rødme i ansigtet og på benene, er en af Carefull Skincares meget populære laserbehandlinger. Vi kan behandle både røde og blå karsprængninger samt diffus rødme.
Hos Carefull Skincare har vi en lang erfaring og en særdeles god teknik for fjernelse af ovenstående. Vi anvender en laser af meget høj kvalitet og sygeplejerskerne er yderst rutineret.

FORDELE VED BEHANDLINGEN:

  • Fjerner/reducerer effektivt karsprængninger, diffus rødme, sprængte blodkar
  • Ødelægger ikke huden eller giver alvorlige bivirkninger
  • Alle med lys og let mørk hudtype kan behandles
  • Ingen sygedage efter behandlingen
  • Som regel en umiddelbar effekt
  • Kun 1 til 2 behandlinger
  • Huden bliver ofte glattere, mere fin og mere stram efter behandlingen (indholdet af collagen i huden øges)
  • Behandlingen udføres af rutineret sygeplejersker
  • Behandlingen kan nemt kombineres med andre laserbehandlinger f.eks. bumser, ar, solskadet hud, aldersforandringer, permanent hår reduktion eller Botox, Azzalure, Belotero og Restylane

HVORDAN VIRKER LASER BEHANDLING MOD DIFFUS RØDME, KARSPRÆNGNINGER, HUDRØDME OG SPRÆNGTE BLODKAR?

Ved en speciel teknik kan særlig laser via bølgelængder og energier påvirke de røde eller blå misfarvninger uden at gøre skade på huden. De sprængte blodkar opvarmes til 70 grader et millisekund. Det får dem til at trække sig samme og forsvinde efter nogle minutter, dage eller uger, alt efter hvor der behandles på kroppen. Behandlingen er særdeles effektiv, og langt de fleste har kun brug for 1-2 behandlinger. Der findes flere typer lasere på markedet, som anvendes til samme formål. Vi må understrege, at det bestemt ikke er ligegyldigt hvilken type laser eller hvilken metode der anvendes. Der findes billige og gamle metoder (herunder f.eks behandling med kobbertråd) og der er stadig visse af disse metoder, som desværre rummer temmelig stor risiko for alvorlige bivirkninger, eksempelvis ardannelse og pigmentforandringer. Carefull Skincare har valgt den teknik og lasertype vi mener, er den mest skånsomme, sikre og effektive. Ved henvendelse til klinikken, kan du få mere information om dette.

HVEM OG HVAD KAN BEHANDLES FOR DIFFUS RØDME, KARSPRÆNGNINGER, HUDRØDME OG SPRÆNGTE BLODKAR?

Raske kunder som ikke har været i sol eller solarium 4 uger inden kan behandles. Hudtyper der er lyse er nemmest at behandle, og disse får som regel de hurtigste resultater. Røde eller blå sprængte blodkar i ansigtet eller på kroppen kan behandles.

HVORDAN FOREGÅR LASERBEHANDLING FOR SPRÆNGTE BLODKAR, HUDRØDME, DIFFUS RØDME OG KARSPRÆNGNINGER?

Der smøres et tyndt lag ultralydsgelè på renset hud og laserhovedet sættes på. Laseren udsender et kraftigt lysglimt og det føles som et elastik -”slask” på huden efterfulgt af en smule varme. Mange af de sprængte blodkar vil ofte gå væk med det samme. Andre bliver ødelagt i en sådan grad, at de ”visner” efter nogle dage/uger og derefter forsvinder. Huden vaskes/tørres af når alle områder er behandlet, og der påsmøres en speciel creme. Huden køles ned med isposer ca. ½ time efter behandlingen, og denne afkøling bør fortsættes hjemme, hvis der stadig er svie eller varmefornemmelse.

ER DET FARLIGT AT BLIVE LASERBEHANDLET OG HVILKE BIVIRKNINGER KAN DER VÆRE?

Det er ikke farligt. Laserlyset bevæger sig kun få millimeter ned i huden og skaber en opvarmning af de ødelagte blodkar. Der kan opstå rødme på det behandlede sted, og i sjældne tilfælde kan der forekomme et blåt mærke, som forsvinder af sig selv efter nogle dage. Begge dele er ufarligt og kan dækkes med makeup. Der kan forekomme hævelse et par dage efter behandling. Dette er helt ufarligt og forsvinder af sig selv. Fortsat afkøling af huden de efterfølgende dage, kan mindske risikoen for hævelse. I meget sjældne tilfælde, kan der opstå overfladiske forbrændinger eller små vabler. Dette sker typisk, hvis kunden undlader at oplyse om solbadning eller indtagelse af medicin, som gør huden lysfølsom. Skulle der forekomme bivirkninger som forbrændinger eller vabler, vil dette som regel ikke efterlade varige skader. Ved behandling af sprængte blodkar på ben, kan der opstå små mørke misfarvninger enkelte steder. Dette er helt ufarligt og forsvinder som regel af sig selv.

GØR BEHANDLINGEN ONDT?

Nogle vil opleve det gør lidt ondt ved første behandling. Det føles som et slask på huden med en elastik efterfulgt af lidt varme. Menneskers smertegrænse er meget forskellig, og vores erfaring er, at langt de fleste ikke oplever det som egentlig smerte.

HVOR MANGE LASERBEHANDLINGER SKAL DU HAVE?

Ved behandling i ansigtet eller på hals og bryst, er vores gennemsnit helt nede på kun 1-2 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Dette skyldes vores gode laserudstyr, men især også vores lange erfaring. Behandling af sprængte blodkar på ben kan kræve flere behandlinger, da dette kræver en lidt anden teknik. Blodkar på ben har et højre tryk, og de kan derfor være mere vanskelige at behandle. Gennemsnittet her vil ligge på 1-3 behandlinger. Generelt må vi sige, at du kan risikere at få andre og nye sprængte blodkar. Nogle kan endda være disponeret for at få disse kosmetiske gener, og det vil altid være en god idé at få behandle løbende.

HVORDAN SKAL DU FORHOLDE DIG EFTER BEHANDLINGEN?

Efter endt afkøling af huden med is, kan du gå tilbage til vanlige gøremål. Denne afkøling kan i nogle tilfælde være påkrævet flere timer, eller mindst til varme og evt sviende fornemmelse er aftaget. Du må ikke tage sol eller solarium 4 uger efter behandling. Vi anbefaler ikke hård motion eller træning de efterfølgende 3-4 dage, dette er især vigtigt efter behandling af kar på ben. Du kan bruge makeup og i øvrigt pleje din hud på vanlig vis. Skulle du få lidt hævelse, kan du med fordel afkøle det behandlede område dagene efter. Yderligere information om behandling, forløb og årsager til sprængte blodkar fås ved henvendelse på klinikken.

ER DET NØDVENDIGT MED EN KONSULTATION FØR BEHANDLING?

Hos Carefull Skincare kan du altid bede om en gratis konsultation. Ifølge den nye lovgivning i vores branche, skal du være set på senest to dage før f.eks behandling med Botox og filler. Ved andre behandlingstyper, er det muligt, at du kan få behandlinger samme dag, som du har fået konsultation. Dette sikrer dig en grundig information og en tilstrækkelig betænkningstid.

Husk at du altid er velkommen på klinikken til en gratis konsultation.