Om Os

Klinikken drives af special sygeplejerske Bente G Henriksen, som er en af de mest erfarne i Danmark inden for laserbehandlinger og kosmetiske injektioner.
Bente har i mange år haft laserklinik i Lyngby, og inden da, har hun været klinikchef på en af nordens største laserklinikker, samt arbejde som underviser og konsulent for medicinalfirmaer. Bente arbejder pt i udlandet med filler og Botox 4 gange årligt.

Bentes speciale er laserbehandlinger for en række hudforandringer, herunder sprængte blodkar, solskadet hud, misfarvninger, bumser, ar, permanent hårfjerning og aldersforandringer.
Som en af de første i Danmark, har Bente gennem mange år arbejdet intensivt med kosmetiske injektioner, Botox og filler. Behandlingen med både filler og Botox udføres med særdeles flotte og naturlige resultater. Sidstnævnte har altid været Bentes “varemærke”, og kunderne kommer langvejs fra, for at få netop disse resultater.

I 2015 lukkede Bente dørene op for den flotte og lækre klinik på Tåstrup Hovedgade. Her bliver kunderne forkælet i de smukke omgivelser med de mange effektive behandlinger og den store ekspertise, som klinikken tilbyder.

Klinikkens ansvarlige læge: Overlæge Michael Heidenheim med speciale i dermatologi.
Michael har ansvaret for laserbehandlinger, samt behandlinger med ikke permanente fillers og Botolinum toxin type A.
Med Michaels mere end 20 års erfaring inden for dermatologien, kan han tilbyde en særdeles kompetent vurdering af kundernes hudproblemer, samt rådgivning om, hvordan laser, Botox og fillers kan kombineres, så resultatet fremstår æstetisk korrekt. Michael kan desuden supportere klinikkens personale, så en særdeles høj standard inden for disse kosmetiske behandlinger, bliver opretholdt.
Kunderne kan få gratis konsultation hos lægen før Botox behandling samt rådgivning for andre behandlinger.