Rynker laserbehandling

RYNKEREDUKTION OG RYNKEFOREBYGGELSE MED N-LITE V LASER.

Hos Carefull skincare anvender vi vores meget populære N-lite V laser til rynkereduktion og rynkeforebyggelse.
Denne særlige laser er yderst populær af mange grunde. Vigtigst af alt, kan denne laserbehandling udføres meget skånsomt og stadig være effektiv.

FORDELE VED BEHANDLINGEN:

  • Behandlingen er yderst skånsom og stadig effektiv
  • Du kan gå direkte tilbage til vanlige gøremål efter endt behandling
  • Behandlingen kan give dig en generelt flottere hud
  • Dine rynker reduceres og forebygges
  • Kun få behandlinger

HVAD ER RYNKER?

Rynker skyldes reduktion i hudens indhold af kollagen. Kollagen er et tæt netværk af tynde bindevævsfibre, og når dette netværk bliver tyndere eller skades, opstår der rynker. Der er arvelige faktorer som spiller ind i graden af rynker, men også flere andre ting, som vi selv ”påfører” huden, og derved skaber unødige rynker. Her er det f.eks. tale om soldyrkelse uden høj solfaktor, rygning, dårlig kost, manglende pleje af huden m.m. Kollagen dannes af celler i huden (fibroblaster), og visse lasere og nogle præparater, kan øge/genskabe produktion af kollagen.

HVORDAN VIRKER N-LITE V LASER?

N-lite er en avanceret laser, som giver et laserlys med en bølgelængde på 585 nm. Når laserlyset rammer de små blodkar i huden, frigøres der stoffer, som stimulerer fibroblasterne til at lave nyt kollagen. Denne stimulering betyder, at kollagenproduktionen er i gang længe efter en behandling.
N-lite laseren er FDA-godkendt i september år 2000. (FDA er de amerikanske sundhedsmyndigheder) For at opnå denne godkendelse, måtte man bevise N-litens effekt ved videnskabelige undersøgelser, og endvidere dokumenterer, at der ikke er risiko for alvorlige bivirkninger ved anvendelse af laseren.

HVORDAN ER EFFEKTEN?

Undersøgelser fra Danmark og udlandet viser, at rynker i ansigtet er blevet reduceret. Resultatet er på forsøget med rynker omkring øjnene (ikke muskelrynker), og det skal nævnes, at resultatet er et gennemsnit af alle de behandlede. (se evt. dokumentation under menupunktet dokumentation og links).
Muskelrynker er de rynker som opstår når ansigtsmusklerne trækker sig sammen. Her har N-lite kun en begrænset effekt, og vi anbefaler behandling med Botox for denne type rynker. Den fulde effekt af rækken af behandlinger ses først efter 10-12 uger.

HVOR MANGE BEHANDLINGER?

Antal af behandlinger varierer fra menneske til menneske. Vores gennemsnit er 2-4 behandlinger med 6 ugers mellemrum inden den ønskede effekt ses. Det skal understreges, at der selv efter en behandling ofte er en rigtig god forebyggende effekt. Dette kan forklares med, at effekten starter nederst i huden, og derefter bevæger sig opad. Efter et varierende antal behandlinger bliver effekten helt synligt på overfladen. Som ved alle andre behandlinger, vil der være et meget lille antal mennesker, som af uforklarlige grunde er uimodtagelige for behandlingen. Hvem disse er, kan vi desværre ikke sige noget om på forhånd, og kan derfor ikke give nogle garantier for effekt af behandlingen.

HVEM KAN BEHANDLES?

Alle kan som udgangspunkt behandles. Er du meget solbrun, eller tager visse former for medicin, kan effekten reduceres, eller det kan være nødvendigt at udsætte behandlingen. Sygeplejersken vil gennemgå dette med dig.

HVORDAN UDFØRES BEHANDLINGEN?

Din hud renses af og der bliver lagt en maske på huden 10 min. inden egentlig behandling. Denne særlige maske udvider dine små røde blodkar i huden. Din hud bliver derfor helt rød, hvilket øger effekten af behandlingen. Selve behandlingen føles som små varme prikker, der sættes tæt i det område der skal behandles. Efter behandlingen kan der i nogle tilfælde opstå små røde prikker, som er helt uskadelige og forsvinder efter et par dage. Har du tendens til forkølelsessår (herpes), kan behandlingen provokere et sådan udbrud, og du må behandle det vanlig vis.

FØR OG EFTER BEHANDLING:

Du må helst ikke ryge 12 timer efter behandlingen. Betændelsesdæmpende (visse smertestillende og gigtmedicin) og kortison må ikke anvendes 3-4 dage før/efter behandling. Efter behandling kan blodfortyndende medicin anvendes uden risiko for blå mærker.
Alle former for ændring eller pause/ophør med vanlig medicin skal planlægges med egen læge eller klinikkens læge.

ER DER RISIKO FOR BIVIRKNINGER?

Ifølge lovgivningen skal der oplyses om alle tænkelige bivirkninger ved laserbehandlinger. N-lite V er kendt for at være yderst skånsom og uden risiko for alvorlige bivirkninger. N-lite V er sat i gruppe med andre lignende lasere. Bivirkninger ved lignende lasere kan være pigmentforandringer og lette overfladiske forbrændinger.
N-lite V laserbehandling kan med god effekt kombineres med flere af vores behandlinger.
Botox, Azzalure, Restylane og Belotero bruges ofte til behandling af muskulære rynker og/eller reduktion af dybe fuger og rynker samt til læbeforstørrelse. Behandling af karsprængninger, solskadet hud og misfarvninger kombinerer vi meget ofte med N-lite V, da dette giver en endnu flottere hud.

ER DET NØDVENDIGT MED EN KONSULTATION FØR BEHANDLING?

Hos Carefull Skincare kan du altid bede om en gratis konsultation. Ifølge den nye lovgivning i vores branche, skal du være set på senest to dage før f.eks behandling med Botox og filler. Ved andre behandlingstyper, er det muligt, at du kan få behandlinger samme dag, som du har fået konsultation. Dette sikrer dig en grundig information og en tilstrækkelig betænkningstid.

Husk at du altid er velkommen på klinikken til en gratis konsultation.