Webshop / Produkter

Viser 17–32 af 40 resultater

 • PROBIO-T ULTRASERUM

  380DKK

  Rig og intensiv fugtgivende natserum fra EKSEPTION velegnet til tør og følsom hud med et kompleks af probiotika og lav molekylvægt hyaluronsyre.

  Den lavmolekylær hyaluronsyre i serummet fugter intensivt. Serummen bruges til at regulere hudens økoflora og styrke den biologiske beskyttelse samt genoprette hudens barriere. Grundet det naturlige præ/probiotika (GOS og FOS) i serummet forbedres hudens samlede udseende, øger glans og reducerer følsomhed og tørhed hud.

  Tilføj til kurvVis
 • PURESKIN ACTIVATOR

  410DKK
  Pureskin Activator fra EKSEPTION er formuleret til at reducere hudens pH gradvist samt eksfoliere, genopbygger fugt og reducere urenheder for en glat og strålende hud. Produktet benyttes til at forberede huden inden peeling. Pureskin Activator er en meget let og silkeblød olie-i-vand-emulsion til fedtede hudtyper. Den kombinerer 2 typer syrer med naturlige aktive ingredienser for at rense, reducere urenheder, acne og rosacea.
  Tilføj til kurvVis
 • RADIANCE CREAM

  535DKK
  Forfriskende creme  fra FUSION sammensat af aktive ingredienser for et smukt resultat af hudens pigmentering og glød. Denne bløde gelcreme indeholder hexyl-resorcinol og niacinamid der mindsker forekomsten af pletter og pigmentering.
  Tilføj til kurvVis
 • RETIN OIL BOOSTER

  409DKK
  Eksklusiv hudforyngende og anti-rynke booster serum fra EKSEPTION. Koncentreret Retinol (0,3%) og vitamin E (1%) som giver en unik pudderagtig følelse på huden. Produktet kan påføres efter peeling og især Retin-oil peeling i stedet for reparationscreme, for at øge eksfolieringen. Den kan også bruges som et anti-rynke produkt om natten. Formlen giver en ekstrem komfort under og efter påføring med en unik følelse på huden. Retin-oil behandling er ideel til rynker og solskadet hud. Retinolen er stabiliseret i denne serum, så den arbejde i den mest aktive form. Behandlingen mindsker forekomsten af ​​fine linjer, rynker og misfarvning på huden, mens den minimerer udbrud af bumser/urenheder og forekomsten af tilstoppet ​​porer. Denne særlige Retinol serum er fremstillet, så de almindeligt forekommende bivirkninger ved retinol produkter (rødme, irritation og tør hud) ikke forekommer. Bruges hver aften efter rens og under creme. Om vinteren kan produktet også anvendes om dagen.
  Tilføj til kurvVis
 • Tilbud

  SALICYLIC FOAM CLEANSE & PEEL

  459DKK 230DKK
  OBS TILBUD LIGE NU SÅ LÆNGE LAGER HAVES 🙂 Salicylic Foam er en luksuriøs skum, der give din hud en dybdegående og skånsom rensning. Den indeholder nøje udvalgte ingredienser som betainsalicylat, zink PCA og niacinamid, der tilsammen giver renere, glattere og mere ensfarvet hud Anvendelsen af Salicylic Foam renser forsigtigt huden, fjerner døde hudceller og urenheder, reducerer hyperpigmentering og lysner hudtonen. Et særdeles effektivt renseprodukt til eksempelvis fedtet hud, acne, bumser og Rosacea.
  Tilføj til kurvVis
 • Tilbud

  SALICYLIC POWDER CLEANSE & PEEL

  459DKK 230DKK
  OBS TILBUD LIGE NU SÅ LÆNGE LAGER HAVES 🙂 Renseskum fra EKSPETION til ansigtet er en ting du bør prøve af mange grunde. Udover sin fremragende økologiske profil, er den fri for konserveringsmidler, sulfat og PEG Den plejer den din hud som ingen anden ansigtsrens. Pulveret forvandles til et rigt og cremet skum i dine våde hænder. Den tilbyder fremragende rensning og eksfoliering og efterlader huden blød som silke. Denne unikke skum rensepudder er meget egnet til fedtede og kombinerede hudtyper, der trods sin effektivitet efterlader huden fuldstændig i balance. Renseproduktet har en botanisk-baseret lysnende eksfolierende effekt uden skrappe ingredienser. Den er beriget med salicylsyre. Renser, lysner og jævner hudtonen uden kemiske slibemidler. Naturlige papaya- og ananasenzymer fjerner tørre, matte overfladeceller og toksiner og efterlader huden blød og glat med en smuk teint. Det forbedrer indtrængning af andre behandlingsprodukter (gerne Mixlab serum og cremer) på grund af fjernelse af døde overfladeceller. Anvendes morgen og aften inden brug af serum og creme. En ganske lille mængde kommes i håndfladen. Varmt vand blandes i, og den dejligt skummende rens påføres huden i cirklende bevægelser. Afvaskes med varmt vand, huden duppes tør og der påsmøres vanlig serum og derefter creme.
  Tilføj til kurvVis
 • SKIN RELIEF FLUID

  455DKK
  Skin Releif Fluid fra EKSEPTION er en revolutionerende serum til sensitiv hud. Et produkt sammensat til at reducere rødme og kløe forårsaget af tør hud. Produktet kan bruges om aftenen, regelmæssigt eller efter peeling udover reparationscremer. Serumen indeholder aktive ingredienser såsom panthenol, niacinamid, flavonoider, hyaluronsyre og naturligt ekstrakt.
  Tilføj til kurvVis
 • SUPER SALICYLIC FLUID

  445DKK
  Super Salicylic Fluid fra EKSEPTION  er en revolutionerende serum til fedtet, problematisk hud. Formlen dæmper aktiv akneinflammation, reducerer porer og løser problemer med fedtet hud. Dette er en koncentreret blanding af aktive ingredienser som betainsalicylat, niacinamid, zink PCA og hyaluronsyre.
  Tilføj til kurvVis
 • ULTIM-EYES CREAM

  350DKK

  En fugtgivende øjencreme fra EKSEPTION med en let tekstur "vand-i-olie"-formel, der korrigerer 3 tydelige tegn på aldring - fine og dybe rynker, tab af fasthed, hævelser og mørke rande under øjnene. Allerede efter første brug reduceres fine rynker, og øjenkonturen beskyttes i mange timer.

  Tilføj til kurvVis
 • BODY THERAPY

  750DKK
  Denne fantastiske fugtighedslotion fra PCA SKIN til kroppen holder huden hydreret i lang tid. Udglatter og fugter effektivt selv meget grov og tør hud! Mindsker aldringstegn. Særligt aktiv pga blandt andet 12% lactic acid. Kun til kroppen. Virkelig god til særlige problemområder som albuer, hæle, hænder og bagside af overarme.
  Tilføj til kurvVis
 • Tilbud

  PORE MINIMIZER SKIN MATTIFYING GEL

  750DKK 375DKK
  OBS TILBUD LIGE NU SÅ LÆNGE LAGER HAVES 🙂   Denne avancerede gel fra PCA SKIN påføres efter serum (eller som serum) to gange dagligt. Indeholder bla barkekstrakt, en blanding af syrer og niacinamid, som mindsker fedtproduktion og giver glansfri hud hele dagen. Minimer udseendet af porer, reducerer porer størrelsen. Mange er glade for denne som afsluttende "creme" om dagen efter serum og under solfaktor. Giver en langvarig ensartet og ikke-fedtende overflade på huden. Spf 45 Sheer teint overpå, giver en fantastisk flot hud, erstattes ofte med makeup.
  Tilføj til kurvVis
 • EXLINEA PEPTIDE SMOOTHING SERUM

  995DKK
  Midlertidigt udsolgt - Kan ersattes af Mixlab Hyaluronic Peptides fra Ekseption.   Denne serum fra PCA SKIN bruges til behandling af aldrende hud. Den minimerer udseendet af ekspressionslinjer, de rynker som opstår på grund af gentagne bevægelser af ansigtsmusklerne.  Fugter, glatter og strammer. Styrker aldrende hud.
  Læs mereVis
 • SILKCOAT® BALM

  570DKK
  Et produkt fra PSA SKIN som lindre, forynger og beskytter selv meget tør, sart og aldrende hud. Særdeles god i koldt og blæsende klima. Kan også med fordel anvendes til behandling af bla tørre sprukne læber og tørre hænder. Tåles af alle og efterlader huden silkeblød uden at fedte.
  Tilføj til kurvVis
 • CLEARSKIN

  570DKK
  Clearskin fra PCA SKIN er en meget effektiv let fugtcreme, der regulerer hudens egen fedt produktion og reducerer rødme, irritation og akne udbrud (bumser) Uundværlig til dem med uren hud!! Kan med stor fordel anvendes til irritations-knopper efter f.eks barbering. En af de bedste cremer til den unge hud med begyndende akne (bumser) Kan bruges som spot behandling af udbrud.
  Tilføj til kurvVis
 • INTENSIVE AGE REFINING TREATMENT 0,5% PURE RETINOL

  1,250DKK
  Midlertidigt udsolgt - Kan erstattes af Retin-Oil Booster fra Ekseption. Særdeles effektiv retinolserum men giver mindre irriteret hud.  Dette produkt fra PCA SKIN hjælper med at øge collagen og elastin i huden, som er vigtige elementer for hudens evne til at bevare glathed, tykkelse, fasthed og pæn struktur. En meget potent serum med 0,5 ren retinol. Den forstærker hudens barrierefunktion og evne til at holde på fugt. Produktet giver en markant og synlig reduktion af fine linjer og rynker og er perfekt for den modne/grove hud.
  Læs mereVis
 • PCA Skin – Hyaluronic acid boosting serum.

  1,250DKK
  Midlertidigt udsolgt - Kan erstattes med HA Deep Filler Serum fra Fusion eller Mixlab Hyaluronic Peptides fra Ekseption. Den avanceret Hyaluronic Acid (HA) Booster serum får huden til at fremstå mere fyldig og stram. Formlen giver dyb og langtidsholdbar hydrering af huden på 3 niveauer: på overfladen, dybere i huden og ved at øge hudens egen produktion af Hyaluronsyre. Egnet til de fleste hudtyper og især dem der ønsker forebyggelse og reduktion af rynker. Anbefales efter især fraktioneret laserbehandling. Let og lækker i anvendelsen. Absolut en af de mest potente HA serum på markedet! Bruges morgen og aften efter rens og under fugt creme.
  Læs mereVis