Hovedindholdsstoffer

Alpha Hydroxy Acids (AHA) | Antioxidanter | Pigment behandling Peptider | Akne behandling

ALPHA HYDROXY ACIDS (AHA)

Alle alpha hydroxy syrer har den virkning, at de opløser de forenende bånd mellem hudceller for at give mulighed for eksfoliering. Eksfoliering bringer nye celler til overfladen.
Hver AHA har også yderligere fordele:
Mælkesyre – fugtgivende og hjælper endda mod misfarvning af huden
Æblesyre – hydrering (fugtgivende)
Glykolsyre – hurtig gennemtrængning (kan være en negativ ved forkert brug) og fedtkontrol
Citronsyre – forebygger og korrigerer den udtynding af huden, som er forbundet med aldring. Er et hjælpemiddel i hydrering
Tartartic syre – antioxidant virkning fra druer
Mandelsyre – effekt på misfarvning af huden
Mange af PCA Skin ® Daily Care produkter indeholder en blanding af mælke-og citronsyre syrer, der fremmer sund celle omsætning og gør det muligt for produkter at forblive pH-afbalanceret.

ANTIOXIDANTER

ANTIOXIDANTER

en gruppe af vitaminer, mineraler og enzymer, der hjælper med at reparere og forhindre celle skader forårsaget af frie radikaler. Frie radikaler er ansvarlige for tidlig ældning ved at ødelægge celler og nedbryde kollagen og andre proteiner i huden.

GRØN TE

te er en glimrende kilde til antioxidant polyfenoler og anti-inflammatoriske lægemidler. EGCG (epigallocatechin gallate), som er en komponent af grøn te, betragtes som den mest magtfulde polyfenol af dem alle. Det giver huden beroligende fordele, beskyttelse mod UV-forårsaget skader og bliver studeret meget omhyggeligt for eventuelle anti-tumor og anti-cancer egenskaber.

TOCOTRIENOLER OG TOCOPHEROL(VITAMIN E)

disse former for E-vitamin har en overlegen antioxidant fordel på grund af deres usædvanlige evne til at trænge ind i hudens celler.
Druekødet, hud og frø af druen indeholder alle polyfenoler, der tilbyder mange sundhedsmæssige fordele for huden.

OLIVEN

en stor kilde til antioxidant polyfenoler og vitamin E.

RETINOL (A-VITAMIN)

har stærke antioxidante egenskaber sammen med evnen til at øge celle omsætningen og give et sundere og lysere udseende på huden. Soy – de isoflavoner der findes i soja er potente medlemmer af polyphenol familien. De ”udfylder” og fugter huden. De bekæmper aldring og rynkedannelse ved at bygge kollagen matrix. De kan også effektivt fjerne frie radikaler, som skader og fremskynder ældningsprocessen.

KIRSEBÆR

hjælper med at bekæmpe frie radikaler og virker som et potent antiinflammatorisk indholdsstof.

CITRUSFRUGTER

er en stor kilde til polyfenoler. En række af citrusfrugter der ikke kun har antioxidant værdi, men øger også mængden af ​​C-vitamin i cellerne. Eksempler på PCA Skin ® Daily Care Produkter, der indeholder antioxidanter:
PH 24 Rejuvenating Serum, en kraftig epidermal vækstfaktor med en sammensætning af fuldtallige antioxidant polyfenoler.
PH 16 + C-Strength 20% (L-ascorbinsyre) med 5%, E-vitamin
Er stabilt og effektivt, flydende i små microkapsler.
Udnytter overlegent de antioxidante egenskaber af både vitamin C og E

PIGMENT BEHANDLING

KOJIC ACID

et antibakterielt og svampedræbende middel, der udjævner hudens tone.

LAKRIDS

en meget effektiv og blid ingrediens for misfarvninger, som også har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber.

MÆLKESYRE

(sur mælk) udjævner misfarvning af huden, fugter og reducerer ophobning af døde hudceller.

ASCORBINSYRE

(primært citrusfrugter) virker som naturlige hud blegemidler.
Eksempler på PCA Skin ® Daily care produkter, som indeholder pigment kontrol ingredienser:
PH 23 A & C Synergy serum. En avanceret blanding til at gøre huden lysere, give styrke og med antibakterielle ingredienser. PH 13 Pigment Gel ®
PH 13 Pigment Bar. En tro følgesvend til pigment programmet, designet til at forbedre og fastholde resultaterne. 

PEPTIDER

PEPTIDER

er syntetiseret protein fragmenter konstrueret til at udføre specifikke funktioner i huden og kroppen.

HER ER ET PAR EKSEMPLER PÅ PEPTIDER:

Acetyl hexapeptide-3 (Argireline) fungerer ved at afslappe ansigtets muskler, der forårsager gentagne ansigtsudtryk.

DIPEPTID-2

forbedrer lymfe cirkulation til mere effektivt at fjerne giftstoffer i huden. Forbedret lymfe flow vil hjælpe med at minimere mørke rande og poser under øjnene, og giver et friskere sundere udseende og mindre samling af væske og blod under øjnene.

PALMITOYL TETRAPEPTID 3

øger hudens fasthed og elasticitet. Især virksomt ved øjenpartiet og den puffiness der kan være her
PALMITOYL OLIGOPEPTID Palmitoyl Tetrapatide-3 (Matrixyl 3000 ™) en blanding af to avancerede peptider, der giver synlige anti-rynke aktivitet.

PALMITOYL PENTAPEPTIDE-3

(Matrixyl ®) har vist sig at øge kollagen produktionen, give styrke og fast hud, samt at reducere fine linjer og rynker.
Eksempler på PCA Skin ® Daily Care Produkter, der indeholder peptider:
PH 12 eyeXcellene, et peptid plejemiddel til øjenomgivelserne. Designet til at lindre, fugte og samtidig styrke huden. Udglatter fine linjer og rynker, og reducerer poser under øjnene.
PCA ® Men Line total strength & pore minimizer. En peptid serum designet
specielt til mænd, der efterlader huden klar, fast og med et yngre udseende.

ACNE BEHANDLING

BENZOYLPEROXID (BPO)

reducerer antallet af hudoverflade bakterier og fungerer som en oxiderende agent, der gør den egnet til fjernelse af hudorme. Den deaktiverer acne forårsaget af bakterien, s. acnes.

SALICYLSYRE

arbejder med at opløse døde hudceller og urenheder i huden. Salicylsyre hjælper også med at nedbryde og reducere hudorme og whiteheads (talgknopper).

SVOVL

virker som et antibakterielt middel, der blødgør pletter og hudorme. Reducerer forekomsten af ar dannelse efter acne udbrud.

AZELAINSYRE

er en blid men effektiv syre med antibakterielle egenskaber. Dette gør den velegnet til de fleste acne typer. Kan også reducere de misfarvninger, der ofte kommer efter et acne udbrud.
Eksempler på PCA Skin ® Daily Care Produkter, der indeholder acne kontrol ingredienser:
PH 32 Blemish control bar, en fremragende antibakteriel rensebar. Indeholder lag af salicylsyre og svovl. Kan bruges til at rense områder af udbrud i ansigtet eller kroppen.
PH 35 acne gel, en mild men meget effektiv spot behandling af acne. Kombinerer salicylsyre og azelinsyre syrer som reducerer og behandler acne udbrud.